Om Randoguide

Samlet har vi i Randoguide nesten over 100 års erfaring med å arrangere turer, kurs og events over store deler av verden. Vårt team består av erfarne og voksne guider som er svært fleksible når det gjelder tid og planlegging av turer. Vi har stort fokus på sikkerhet og tar nøye hensyn til valg av turer, risikovurdering, beslutningstaking og endringer som gjør at vi må snu oss raskt. Vi legger ned mye tid og innsats i forberedelser, og samarbeider tett med et bredt nettverk av guider og lokalkjente på ulike steder. Dette gjør det mulig for oss å levere unike og trygge opplevelser for våre deltakere.

Vi garanterer en hyggelig og god opplevelse på tur med oss – uansett vær og forhold!

“Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid”

Tindeveileder / IFMGA

Hans Christian (Hasse)

Hans Christian, også kjent som Hasse, er en erfaren Tindeveileder med 20 års erfaring i bransjen. Han har en allsidig bakgrunn som inkluderer arbeid som klatrespesialist i forsvaret, industriklatrer og som skipper og guide på seilbåter. Hasse har også bodd og jobbet i Alpene og bygget opp Høyt & Lavt konseptet.

Hasse har spesialisert seg innen ski og alpine turer i ulike områder i Norge, som Romsdalen, Sunnmøre, Lyngen, Jotunheimen, Vestlandet og Hardangervidda. Han har også erfaring fra British Columbia i Canada, Alpene og Russland, inkludert Elbrus, Sibir og Sochi.

Hasse legger vekt på å skape en trygg og hyggelig opplevelse for sine deltakere. Trenger du en stødig, trygg, sosial og ydmyk guide, er Hasse en av disse.

Tindeveileder / IFMGA

Ole

Ole har 15 års erfaring som Tindeveileder. Opprinnelig fra Molde, betrakter han Romsdalen som sin nærmeste lekegrind. Med bred erfaring og kunnskap innenfor ulike områder – inkludert industriklatring, er han også en del av Romsdalen Alpine Redningsgruppe.

Oles allsidighet strekker seg til ski, klatring og stisykling, i tillegg til aktiviteter på sjøen med kajakk. Han er kjent for sin solide og ydmyke holdning, og hans omfattende fjellerfaring er et verdifullt tillegg til hans kompetanse.

Å være på tur med Ole er ikke bare trygt, men også hyggelig og trivelig, takket være hans vennlige natur. Med sin solide erfaring og kunnskap er han en pålitelig og dyktig guide som gir deg en flott turopplevelse.

Syklist

Eirik

Eirik er en solid vestlending med lang fartstid fra forsvaret som fallskjermjeger, klatrespesialist, survival- og skredinstruktør. Eirik er også en svært ivrig syklist, både på sti, landevei og grus, og legger flere tusen kilometer bak seg i løpet av en sesong. Han har planlagt, ledet og gjennomført utallige krevende sykkelturer både i Norge, Alpene og Nord-Amerika.

Uansett årstid er Eirik alltid i godt humør og ivrig etter å komme seg ut på tur. Hans entusiasme og positive innstilling smitter – med Eirik som guide kan du være sikker på å få en minnerik og energirik opplevelse.

.

Administrasjon

Unn Hilde

Unn Hilde er en imponerende kvinne som har oppnådd langt mer enn hun selv trodde var mulig. Med sin utdannelse som barnehagelærer og spesialpedagog, holder hun orden på rekkene – enten det er på turer og event, eller inne på kontoret.

Hun er ikke redd for å utfordre seg selv og prøve nye ting. Hun har deltatt i ekspedisjoner som Expedition Amundsen, og hun trives med å utforske ulike aktiviteter som klatring og skiturer. Hennes mot og gåpåhumør inspirerer andre til å strekke seg utenfor komfortsonen og oppnå nye høyder.

Unn Hildes pålitelighet og evne til å takle nye utfordringer gjør henne til en verdifull ressurs som sørger for at hvert kurs, event eller tur blir godt organisert.